Prijslijst van de behandelingen en de producten

Hieronder vindt u een overzicht van de behandelingen die verricht en de producten die ik gebruik. U kunt deze produkten ook via mij bestellen. Zowel bij een bezoek aan mijn praktijk als via het contactformulier.

Alle producten zijn uitgebreid getest en goedgekeurd voor professioneel gebruik.

Prijslijst

Basis voetbehandeling

€ 31,00


duur: 45 minuten>Desinfecteren>Nagels knippen>Kalk- en schimmelnagelbehandeling>Eelt- en likdoornbehandeling>Ingroeiende nagels behandelen>Reinigen van de nagelomgeving>Voeten incrémen.

Diabetische of reumatische voetbehandeling

€ 31,00


De behandeling komt overeen als de basis behandeling. Voor sommige cliënten kan er via de verzekering een vergoeding inzitten (even navragen of kijk even op de link bij handige links op mijn site)

Voetbehandeling aan huis, indien moeilijk ter been

€ 36,00


Is hetzelfde als de basis behandeling, alleen kom ik naar u toe als u niet meer naar mijn praktijk kunt komen en niet verder buiten de straal van 5 km woont.

Losse behandelingen vanaf € 18,50

€ 18,50


Nagelreparatie met polygel € 18,50 Eelt of Kloven verwijderen € 18,50 Ingroeiende nagel € 18,50 Likdoorns verwijderen € 18,50 Nagels knippen en mechanisch afwerken € 20,00 Nagelbeugel vanaf € 26,50

Dadi oil 3,75 ml

€ 7,50


is een verzorgende nagelolie die gemaakt is om flexibiliteit, stevigheid en glans te geven aan de natuurlijke nagel en aan de nagelriem! Dadi'oil wordt snel opgenomen en is niet vet. Met vitamine E.

Feetcare Orginal Story Voetcréme 150 ml

€ 12,90


Zorgt voor optimale hydratatie en verzorging en verzacht de droge ruwe voethuid dankzij urea en glycerin. Verzorging bij eelt en kloofjes. Trekt snel in, is vegan, dierproefvrij, dermatologisch getest

HFL Laboratories Solution Spray 50 ml

€ 12,50


wordt ook gebruikt bij brokkelige en verkleurde nagels.(kalknagels)De spray draagt bij voor aan een gezondere nagel en ondersteunt en beschermt voor een optimaal herstel van de nagel.

Rocare Kloven Créme 100 ml

€ 8,50


ideaal tegen een extreem droge huid en kloven. Herstelt de huid binnen enkele dagen en remt de ontstekingen. Niet vettig . 2 X per dag dikke laag op de kloof aanbrengen en goed inmasseren.

Rocare Verzorgende Créme 100 ml

€ 7,50


Als niets meer helpt...`ROCARE`is een Ginseng Mineral Créme, waarbij de Ginseng Panax wortel een hoofdrol speelt. Deze zeer geneeskrachtige wortel kan een goede ondersteuning zijn bij vele problemen

Rocare Zweet (voet) Weg 30 gram

€ 8,90


Effectieve werking tegen zweetvoeten en onaangename geur. Stopt transpiratie. Vaak met blijvend resultaat. Inhoud: 30 gram op basis van borium-zuurstof-waterstof.

Wol van het schaap 10 gram

€ 5,00


100% Natuurproduct. Wol van echte schapen. Voor elke drukplek te gebruiken. Neemt transpiratievocht op. Voorkomt blaarvorming en bied bescherming. Geschikt voor iedere voet. Helpt bij wintertenen.

Dadi Oil + HFL Solution Spray 3,75 ml + 50 ml

€ 19,00


Deze 2 producten werken samen heel sterk om micose nagels te verhelpen. Deze nagels groeien nog langzamer maar na 1 jaar zijn ze uiteindelijk weg. Als je het gebruik volgens de richtlijnen aanhoud.

Cadeaubon vanaf € 20,00

€ 20,00


Wilt u iemand op een originele manier een geschenk aanbieden dan kunt u ook terecht voor cadeaubonnen in iedere gewenste prijsklasse. In overleg kan de de cadeaubon worden samengesteld.